Maria Barrientos, 7
08028 Barcelona
Tel.: 93 490 22 10
www.vitalic.cat
E-mail: info@vitalic.cat

Aquesta web 茅s propietat de VITALIC i t茅 per objecte facilitar el coneixement pel p煤blic en general dels serveis relacionats amb el sector d'Internet que presta tant a particulars com a empreses.

El material contingut en aquesta Web 茅s propietat de VITALIC. L'acc茅s a ell no implica llic猫ncia per a la seva reproducci贸 i / o distribuci贸 i no est脿 perm猫s fer-ho sense el previ consentiment de VITALIC.
Queda terminantment prohibida la reproducci贸 total o parcial dels continguts d'aquesta web com imatges, textos, dissenys gr脿fics, i qualsevol element multim猫dia sense autoritzaci贸 expressa de VITALIC. Totes les dades incloses en aquesta web tenen car脿cter merament informatiu i sense valor contractual. La reproducci贸, modificaci贸, distribuci贸, transmissi贸, republicaci贸, exhibici贸 o execuci贸 del que cont茅 el Web, sense la deguda autoritzaci贸 per escrit de Vitalic es troba estrictament prohibida i ser脿 penalitzada d'acord amb les lleis vigents.

Qualsevol persona o entitat que desitgi confirmaci贸 de les dades aqu铆 publicats haur脿 de contactar per e-mail amb Vitalic a l'adre莽a: info@vitalic.cat

Quan sol 路 liciti informaci贸 per correu electr貌nic les seves dades personals s'incorporaran a una base de dades i es consideraran confidencials. Aquestes bases de dades estan registrades d'acord amb la Llei Org脿nica de Protecci贸 de Dades (Llei Org脿nica 15/99) de car脿cter personal i seran utilitzades exclusivament per informar sobre ofertes, productes, etc. comercialitzats o gestionats per Vitalic. .
Si vost猫 no desitja seguir rebent informaci贸 no ser脿 capa莽 d'adre莽ar-se a info@vitalic.cat sol 路 licitant l'eliminaci贸 dels mateixos de l'esmentada base de dades tal i com s'especifica en la nostra pol铆tica de privacitat.

VITALIC es reserva la facultat de modificar la informaci贸 continguda al seu web o en la configuraci贸 i presentaci贸 d'aquest.

TORNAR